36 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen te Beilen

  • Beschrijving

Te Beilen een zonnepanelensysteem mogen uitvoeren met 36 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen. De zonnepanelen zijn aangesloten op Solax X3 Hybride omvormer.

Met enthousiasme delen we de installatie van onze recente zonnepaneleninstallatie in het prachtige Beilen, waar we een geavanceerd systeem hebben geïmplementeerd met maar liefst 36 Jinko 430Wp N-type zonnepanelen. Deze hoogwaardige zonnepanelen zijn slim verbonden met een Solax X3 Hybride omvormer, specifiek de SolaX X3 Hybrid G4 15kW.

Deze hybride omvormer gaat verder dan conventionele systemen door energieverlies aanzienlijk te verminderen. Het innovatieve DC-gekoppelde ontwerp maakt rechtstreekse opslag van zonnestroom mogelijk zonder de noodzaak van AC-conversie. Hierdoor wordt het gebruikelijke energieverlies bij AC-conversie geëlimineerd. Het resultaat? Een uiterst efficiënt zonnepanelensysteem dat niet alleen bijdraagt aan duurzame energie, maar ook de nieuwste technologieën benut om het rendement te optimaliseren. Een investering in groene energie die zowel innovatief als toekomstbestendig is voor Beilen en haar bewoners.