Thuis uw Tesla opladen

Zeemanelektro is een door Tesla gecertificeerd installateur

Voor de Tesla elektrische auto’s zijn er diverse oplaadmogelijkheden, toch worden de meeste Tesla voertuigen thuis in de nacht opgeladen. Voor het optimaal laden van uw Tesla raadt Tesla de Tesla Wall Connector aan. Voor het installeren van laadvoorzieningen t.b.v. een Tesla is Zeemanelektro één van de door Tesla zelf uitgekozen en opgeleide voorkeur installateurs. Door dit door Tesla gehele traject te hebben doorlopen heeft Zeemanelektro aangetoond zich te houden aan strenge kwaliteits, vergunnings en inspectievereisten.

Tesla installateur

Voorbeeld van een door Zeemanelektro geinstalleerde Tesla Wall Connector

Oplaadinstallatie voor thuis

Zeemanelektro raadt u aan om uw Tesla in de nacht op te laden, in de nacht word er over het algemeen weinig energie gevraagd voor het huishouden, en blijft er dus veel vermogen over om de Tesla te laden. Vooral in Nederland is dit van toepassing, omdat wij hier het capaciteitstarief op hoofdaansluitingen van woonhuizen hebben, in het kort uitgelegd betaalt u aanzienlijk meer voor elke stap verhoging in uw hoofstroom elektra aansluiting. De meeste 3-fasen woonhuis installatie zijn door het netwerkbedrijf afgezekerd op een waarde van 3x25A. Wanneer de elektrische auto in de nacht word geladen, dan is het zelfs mogelijk om de Tesla op 3x20A te laten laden.

Instellen van het juiste vermogen van het laden van een Tesla

Zeemanelektro kan de Tesla Wall Connector na installatie instellen op verschillende laad waardes, de Tesla Wall Connector kan tot maximaal 3x32A laden. Voor de meeste woonhuis installaties stellen wij de maximale laadstand in op 3x13 of 3x16A, deze waarde is eventueel ook op een later tijdstip nog aan te passen. Zoals aangegeven kan de Tesla Wall Connector ook op een hoger vermogen laden tot wel 3x32A, dit is meestal mogelijk bij bedrijven met een hoge aansluitwaarde van de hoofdzekering. Ook wanneer wij de Wall Connector bij een bedrijfspand plaatsen controleren wij of er nog wel voldoende reservecapaciteit beschikbaar is.

Hoe krijg ik de juiste Tesla Laad voorziening thuis?

De eerste stap is het aanschaffen van de Tesla Wall Connector, deze zijn verkrijgbaar bij de Tesla Online Store. Eventueel kunt u de Tesla Wall Connector ook aanschaffen bij één van de Tesla Service Centers.

Na de aanschaf van de Tesla Wall Connector is het zaak om de juiste elektro installateur in te schakelen voor het installeren van de Tesla Wall Connector, zoals aangegeven is Zeemanelektro aanbevolen installateur bij Tesla. Door onze scholing in combinatie met de ervaring van de installatie van honderden laadstations ben u bij Zeemanelektro zeker van de juiste installatie van een Tesla Wall Connector bij u thuis op bij uw bedrijf. Net zoals voor alle andere werkzaamheden kunnen wij voor het installeren van de Tesla Wall Connector u vaste scherpe prijzen aanbieden, voor het aanvragen van een vaste prijs kunt u gebruik maken van ons offerte aanvraag formulier voor laadstations.

Nadat u akkoord bent met onze duidelijke en scherpe offerte kan er een afspraak worden gemaakt voor het installeren van de Tesla Wall Connector. In grote lijnen bestaat de installatie uit het uitbreiden van uw groepenkast, het installeren van een kabel vanaf de meterkast naar de Tesla Wall Connector en het plaatsen/monteren van de Tesla Wall Connector aan een muur of op een paal.

Wat zijn de kosten voor een Tesla laadstation voor mijn situatie?

Wat de prijs voor uw Tesla laadstation installatie zal zijn, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals;

  • Heeft u een 1-fase of 3-fasen hoofdaansluiting in huis?
  • Welke uitbreiding van mijn groepenkast is noodzakelijk om snel en veilig te kunnen laden?
  • Wat is de plaats van de Tesla Wall Connector? Aan huis, of los staand op een paal?

Zeemanelektro kan voor elke situatie een vaste scherpe prijs aanbieden. Hiervoor kunt u op onze site nieuwegroepenkast.nu een offerte aanvraagformulier voor een laadstation t.b.v. een elektrische auto invullen.

De vakmensen van Zeemanelektro voorzien u dan dezelfde werkdag van een offerte op maat.

 

Hoe snel kunt u de Tesla thuis laden?

De laadsnelheid is van diverse factoren afhankelijk. De factor die de minste stroom doorstuurt, wordt de traagste verbinding genoemd en bepaalt in feite de maximale laadsnelheid van uw Tesla.

De drie facturen zijn de netaansluiting van de woning, de Tesla Wall Connector en natuurlijk uw Tesla.

Laadsnelheid thuis Tesla